ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ..Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ..Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

       

Με απόφαση του κεντρικού τραπεζίτη κυρίου Στουρνάρα και την ανοχή και υπογραφή της κυβέρνησης  των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παραδώσανε την διαχείριση όλων των υπό εκκαθάριση τραπεζών στην εταιρεία PQH.  Η οποία όπως έχουμε αποκαλύψει ετοιμάζει πογκρόμ κατασχέσεων και υφαρπαγής της περιουσίας του Ελληνικού λαού..
Ποιοι όμως κρύβονται πίσω από αυτή την εταιρεία και ποια είναι τα μέλη του ΔΣ της;;
 
Το ΓΕΜΗ μας αποκαλύπτει ποιοι κρύβονται από πίσω..
Σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εν λόγω εταιρείας πρόεδρος έχει οριστεί ο κύριος Αβραάμ Μωυσής του Εσδρά ο οποίος όπως θα δείτε και παρακάτω είναι μέλος του Κεντρικού ισραηλιτικού συμβουλίου και πρόεδρος της Ισραηλιτικής κοινότητας Αθηνών..
 
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ   ΕΔΩ 1
 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΚΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΣ ΑΠΑΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ
 
ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ  ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ  ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ   ΕΔΩ 2   η  ΕΔΩ 3
 
ΚΑΙ
 
 ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΜΕΣΑ ΑΡΘΡΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΡΘΡΩΝ  ΟΠΩΣ  Π.Χ.
ΕΔΩ 4    η   ΕΔΩ 5    

ΚΥΡΙΩΣ ΔΕ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΠΕΡΙ ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ Ελληνικά Hoaxes
 
 
 
ΚΑΙ  ΕΠΕΙΔΗ  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΡΗΣΗ "Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ" ΓΕΝΝΙΩΝΤΑΙ  ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ;
 
 
1 . ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΚΑΛΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΑΦΟΥΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗΣ ΠΕΡΙ ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΤΟΥΣ.
 
ΚΑΙ 
 
2.  ΓΙΑΤΙ  ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ  ΟΠΩΣ ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ  (ΕΔΩ 5)
 
Σε κανένα σημείο δεν υπάρχει αναφορά στον ισχυρισμό ότι “το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, υποκαθιστώντας το ελληνικό κράτος”.
 
ΟΤΑΝ 
 
1. ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΙΣ ΣΑΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. 
ΚΑΙ 
 
 ΟΤΑΝ
 
2.  ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΦΩΣ   ΣΤΟ ΦΕΚ 173/2-8-1920     Ν.2456
 
  
 
Οι καθυστερημένες συνδρομές και εισφορές (Πέτσια) εισπράττονται σύμφωνα με τις διατάξεις των Δημοσίων εσόδων κατόπιν αιτήσεως του Προέδρου της Κοινότητας από το 
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
 
 
 
 Μετά το περιβόητο θέμα που έχει σχέση με τη φοροαπαλλαγή των Ελλήνων Ισραηλιτών πρέπει πρώτα να ορίσουμε τι σημαίνει μέλος του συγκεκριμένου Ν.Π.Δ.Δ.  και μετά να δούμε τι ίσχυε από το 1935 έως τουλάχιστον και το 1978 οπότε τα ΦΕΚ άρχισαν να συντάσσονται με την ασάφεια που χρειάζεται προκειμένου να τα μεταφράζει ο καθένας με την κρίση του !!!
 
 
 
 
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ  ότι «το ΚΙΣ (ΝΠΔΔ) φορολογείται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία»
 
ΟΜΩΣ 
 
Το ΝΠΔΔ όμως, και η κείμενη νομοθεσία που συνοδεύει όλα τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, εξαιρούνται φορολογίας. Ιδού τι αναφέρει ο Ν3463/2006 και το ΦΕΚ 114Α
Στο άρθρο 276 διαβάζουμε: «Φορολογικές απαλλαγές και ατέλειες. Οι Δήμοι και οι Κοινότητες, τα δημοτικά και κοινοτι­κά ιδρύματα και τα λοιπά δημοτικά και κοινοτικά νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, οι Σύνδεσμοι Δήμων και Κοινοτήτων, οι αποκλειστικώς κοινωφελούς χαρακτήρα αμιγείς δημοτικές ή κοινοτικές επιχειρήσεις, οι επιχειρήσεις ‘Υδρευσης-Αποχέτευσης, η Κεντρική ‘Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων της Ελλάδας και οι Τοπικές Ενώσεις Δήμων και Κοινοτήτων απαλλάσσονται εν γένει από κάθε δημόσιο, άμεσο ή έμμεσο, δημοτικό, κοινοτικό ή λι­μενικό φόρο, τέλος, δικαστικό ένσημο και εισφορά υπέρ οποιουδήποτε ταμείου, εισφορά υπέρ της Ε.Ρ.Τ. – Α.Ε., από κρατήσεις και από κάθε δικαστικό τέλος στις δίκες τους, με την επιφύλαξη των εκάστοτε ισχυουσών φο­ρολογικών ρυθμίσεων. Επίσης έχουν όλες ανεξαιρέτως τις ατέλειες και τα δικαστικά, διοικητικά και δικονομικά προνόμια που παρέχονται στο Δημόσιο»
 
 
ΣΥΝΕΠΩΣ 
 
Το ότι αναφέρεται το Ν3463/2006 που αφορά στον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, και που τηρείται ως ευαγγέλιο, ειναι διοτι θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι τα ΝΠΔΔ δεν φορολογούνται. Απολαμβάνουν ιδιαίτερων προνομίων τα οποία περιγράφει ο συγκεκριμένος νόμος.  Συνεπώς, όταν λέτε ότι «το ΚΙΣ φορολογείται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία», η κείμενη νομοθεσία λέει ότι απαλλάσσεται των φόρων με τους οποίους επιβαρύνεται κάθε άλλο πρόσωπο, φυσικό η ΝΠΙΔ!

 
ΠΗΓΕΣ :  ΕΔΩ 1, ΕΔΩ 2, ΕΔΩ 3, ΕΔΩ 4, ΕΔΩ 5, ΕΔΩ 6


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ