ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Από τον Χριστόφορο, στον Χόρστ Ράιχενμπαχ! Ή διαφορετικά ”τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου!

Από τον Χριστόφορο, στον Χόρστ Ράιχενμπαχ! Ή διαφορετικά ”τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου!

     

60.000 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟ ΟΘΩΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..

Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΛΠ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΝΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 60.000!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΙΣΗ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΕ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝ Κ.Ι.Σ. ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΣΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΗΣ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Μόνο σύμπτωση δεν είναι  το γεγονός ότι  ο σημερινός «αρχιεπτόπτης» και επικεφαλής του  παρόντος Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου  Χόρστ Ράιχενμπαχ δεν είναι ο πρώτος και μοναδικός Ράιχενμπαχ που μεγαλούργησε σ αυτόν τον τόπο.  Το 1839, ένας άλλος Ράιχενμπαχ, (Χριστόφορος)  «έσωσε» την Ελλάδα  ως τσιράκι του βασιλιά Όθωνα  αναλαμβάνοντας  διευθυντής του Βασιλικού Νομισματοκοπείου και Σφραγιστήριου. Δεν γνωρίζουμε αν  αυτό που συνδέει τους δυο Ράιχενμπαχ είναι απλώς μια συνωνυμία ή αν  η σκούφια τους  κρατά από  το ίδιο σόι. 

Αυτό που όμως έχει σημασία είναι ότι από την εποχή του Οθωνα η Ελλάδα  ανά μεθεπόμενη γενιά χρεοκοπεί και «διασώζεται». Καταστρέφεται και «αναδιαρθρώνεται», καταρρέει και «εκσυγχρονίζεται». ( σσ ΤΥΧΑΙΟ?? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΟ)

 

       ΠΗΓΗ :  www.e-synews.gr           

ΠΗΓΗ :

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ